fbpx
wotan-munkatarsaink11

Kovács Tamás
a Wotan Solutions
ügyvezető igazgatója

A Wotan értékei

Ki akarunk törni az építőipari vállalkozásokat övező rossz hírnévből, ezért az alábbi három érték mentén szervezzük tevékenységünket : megbízhatóság - szakszerűség - csapatszellem.

Megbízhatóság

Tisztában vagyunk vele, hogy vevőink többsége a legnagyobb gazdasági értékét bízza ránk, amelyet sok esetben vagy örökölt (és így óriási a lelki kötődése) vagy hosszú évek szívós és kitartó munkájával teremtett meg. Azzal is tisztában vagyunk, hogy már abban a pillanatban óriási megelőlegezett bizalmat kapunk, amikor szerelőinket ügyfelünk idegenként beengedi a lakásába.

Éppen ezért törekszünk rá, hogy mindig időben, a legkisebb okozott kényelmetlenség mellett a legmagasabb színvonalú munkát végezzük el. Szeretnénk, ha amikor már második alkalommal megyünk ki az ügyfélhez, ne idegenek, de jól ismert, megbízható "Wotanos fiúkként" üdvözöljön bennünket.

Szakszerűség

Már rögtön cégünk megalapításakor észleltük azt a bizalmi hiátust, ami az építőipar szereplői felé a vásárlók felől kialakult. Tisztában vagyunk vele, hogy számos versenytársunk nyújt kimagasló színvonalú munkát, de sajnos szinte mindenkinek van lesújtó tapasztalata is építőipari cégekkel kapcsolatban.

Mi, a Wotan Solutions Kft. -nél, hosszú távra tervezünk, célunk, hogy vevőink mindig elégedettek legyenek és tovább adják munkásaink jó hírét. Ennek érdekében magas szintű garanciákat és biztosítékokat adunk elvégzett munkáinkra és csapatunk tagjait folyamatosan ellenőrizzük és képezzük, hogy méltón tudják képviselni cégünk értékeit.

Csapatszellem

A Wotan Kft. családi vállalkozásként indult és bár rendkívül dinamikus növekedéssel rövid idő alatt az eredeti mérete sokszorosára duzzadt az évek alatt, a baráti hangulat megőrzése mindig is kiemelt célunk maradt.

Szeretnénk, ha a Wotannál munkát vállalni nem csak kihívás, de érdem is lenne; ha csapatunk tagjai folyamatos fejlődésre kapnának lehetőséget és munkájukat nem csak az önmaguk iránti igényesség, de a csapatunk iránti elkötelezettség miatt is mindig a legmagasabb színvonalon végeznék.

Call Now ButtonHívjon most! Scroll to Top